vrijdag 3 september 2021

Knutselen met de kleindochter...




 Deze zomer heb ik niet veel kaarten gemaakt maar de kleindochter kwam enkele keren logeren en die wou natuurlijk kaartjes maken! De microbe is doorgegeven...😉!
Ze heeft alleen mijn hulp nodig gehad voor het heat embossen van de vlinder. Ze wordt zes in december dus ik vond dit al niet slecht voor haar leeftijd. We zoeken dan altijd samen voorbeeldjes op Pinterest en dan doet ze er haar eigen ding mee. Ik ben een fiere oma!  


3 opmerkingen:

  1. Annie, zo schattig ! Ja dat zijn altijd leuke momenten die men moet koesteren want ze worden snel groot. Onze kleinzoon is nu 11 geworden en soms doet hij dat ook nog graag. Ik heb met hem gemarmerd met scheerschuim, is ook altijd leuk. Groetjes en zeg haar maar dat haar kaartjes mooi zijn. Groetjes, laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Annie, dat is inderdaad leuk om te doen met de kleinkinderen. Ik geniet daar ook altijd van. Maar je mag fier zijn want ze doet het voor haar leeftijd al goed. De laatste keer heb ik met in kleinzoon gemarmerd. En vandaag zag ik iets op YouTube met knikkers. Een paar knikkers in een plastieken bakje, kaartje inleggen en vb met dylusions een paar druppels op de kaart en dan het bakje kantelen. Geeft heel mooi resultaat.
    Groetjes en fijn weekend, Laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
    traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
    អានបន្ត Live score

    BeantwoordenVerwijderen